top of page
Joni Sarola & Jesse Richman
Minä ja Idolini Jesse Richman Tarifalla Gka Big Air kisoissa 2022

Joensuu on koti- ja synnyinkaupunkini. Ajatus yrittämisestä on kytenyt jo pitkään sisälläni yrittäjähenkisen perheeni innoittamana. Olen aina tykännyt harrastaa urheilua ja nauttia ulkoilmasta. Kipinän leijasurffaukseen sain aikanaan järvenjäällä kävellessäni kun leijalautailia hyppeli edessäni. Lajia en silloin vielä aloittanut, enhän edes tiennyt mitä tuo ultimaattisen hauskalta näyttävä touhu on. 

Koronan aikaan kuntosaliharrastus jäi taka-alalle ja sosiaalinenmedia alkoi näyttämään leijasurffaus kontenttia, jolloin innostuin lajin aloittamisesta. 

Tuulisina päivinä minut todennäköisesti löytää Pyhäselän tai Höytiäisen rannoilta. 

innokkuuteni vuoksi homma lähti niinsanotusti käsistä. Huomasin löytäväni itseni mielummin rannalta harrastamassa kuin päivätöistä. Päätin irtisanoutua myynnin parista ja tehdä harrastuksesta työn. Paikallinen leijaporukka Joensuussa (toki muuallakin) on aivan mahtava ja on hienoa kuulua tähän yhteisöön joka pitää huolta muista.

Toivon jotta sinä joka luet tätä, saat tästä itsellesi rohkeutta tulla kurssille ja avata kokonaan uuden maailman itsellesi.

Osa verkkokaupan tuotosta menee paikallisen kiteporukan tueksi.

Parhain terveisin Joni.

bottom of page