top of page
Snowkite and kitesurf lessons Arctic Kites Joni
Arctic Kites instructors Ville Mertanen

Joni Sarola

Joensuu

leijalautailu | foilaus | surf | landboard

Joni tykkää isosta ilmasta ja pyörimisistä riippumatta siitä, mikä lauta löytyy jalkojen alta. Joni on Northkb tiimikuski Suomessa ja rankattu Suomen kovin leijasurffaaja tittelillä vuonna 2023.

Kokemusta myös leijahiihdon MM-kisoista

Opettajana tärkeimpänä kriteerinä turvallisuus.

Energinen kaveri joka tykkää tsempata oppilasta. Laji otetaan haltuun varmalla otteella ja tekemisen meiningillä. 

Tuulettomina päivinä Joni päivittää verkkosivuja, pyöräilee, ulkoilee tai puuhastelee perheen parissa.

Jonin löytää myös instagramista

Ville Mertanen

Joensuu

 

Monipuolinen ja pitkän linjan harrastaja opastamaan sinua lajin pariin turvallisesti. Kesällä alta löytyy hieman kelistä riippuen twintip, laikkari tai foili. Leijojen osalta kokemusta perinteisistä pumpattavista leijoista kuten myös kisatyylin patjaleijoista! 

 

Talvella leijan perässä kuljetaan yleensä laudalla tai suksilla. Kokemusta myös pitkistä jopa 300-500km tunturivaelluksista leijan perässä. Paljon kokemusta myös leijan kanssa talvivaeltamiseen liittyvästä erityisosaamisesta mm. ahkion vetäminen ja majoittuminen milloin missäkin lumipenkassa...

Päivätyöt opetusalalla, joten opettaminen on tälle kouluttajalle tuttua puuhaa! Tuulettomana päivänä tämän kouluttajan voi löytää kiipeilemästä kallioilla tai kamppailu-urheilun parista kisatatameilta!

Villen löydät myös täältä: 

  • Instagram
  • Instagram
  • Youtube
  • TikTok
  • TikTok
Sami-Ville Markkula

Sami-Ville Markkula

 (Turku, Rauma,Tampere, Pyhäjärvi-Säkylä)

Sami-Ville on innokas ja kokenut leijalautailuharrastaja, joka haluaa tuoda leijalautailun ilon ja intohimon myös oppilaille. Hänen tavoitteenaan on innostaa lisää harrastajia leijalautailun pariin ja rakentaa vahva yhteisö leijalautailun ympärille pyhäjärviseudulle. Hän on opettaja, joka jakaa mielellään tietämystään ja taitojaan innostaen oppilaita löytämään leijalautailun ilon.

 

Intohimo leijalautailuun on saanut hänet kokeilemaan erilaisia tyylejä ja tekniikoita lajissa. Kesällä Sami-Ville tykkää isoista ilmoista ja useimmiten jaloista löytyy twini. Talvella on käytössä lauta tai sukset. Kokemusta löytyy niin pumppiksista, patjaleijoista, kuin singleskineistäkin. Myös talvivaellukset leijalla ovat hänelle tuttuja.

 

Leijan lisäksi Sami-Villen saattaa nähdä roikkumassa myös laskuvarjon tai speedriding siiven varassa. Hänen aikansa kuluu myös pesäpallon ja VPK:n parissa.

bottom of page